Forum Europejskie Centrum Integracji i Rozwoju Strona Główna Europejskie Centrum Integracji i Rozwoju
ECID WITA


Canada Goose Yan clock source Beverage Processing

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Europejskie Centrum Integracji i Rozwoju Strona Główna -> Ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
defgf67ay




Dołączył: 29 Paź 2010
Posty: 863
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: England

 PostWysłany: Śro 19:38, 05 Sty 2011    Temat postu: Canada Goose Yan clock source Beverage Processing Back to top

Yan clock source Beverage Processing Technology


- 97 of the regulations. 7.4 Shelf life: 12 months, although 8.1 to 8 to discuss the same process, but the finished product acidity, pH color is still inconsistent, may and hawthorn origin,[link widoczny dla zalogowanych], maturity is related to acidity and sometimes poor product consistent and DH confirmed that the beverage large buffer, such as the use of hawthorn juice concentrate in ensuring the consistency of each batch of product is better. 8.2 celery having been boiled,[link widoczny dla zalogowanych], squeeze the juice is still color, add color effects Vc with care, fast press reduce the bitterness of celery juice. 8.3 celery having been boiled, squeeze the juice is still as high bacterial content of 100,000 / ml, it is necessary to celery to cook after disinfection, disinfectants used Kl ~ 04 or HCLO crusher, juicer and Containers should be washed promptly disinfected. 8.4, such as hawthorn juice with pectinase treatment alone,[link widoczny dla zalogowanych], without pectinase treatment of celery juice, mixed with darker color products; such as the two mixed food with fruit fermentation Shandong No. 2 of 2002 enzyme treatment gel, juice color much shallower than the former. 8.5 finished in turbidity during storage phenomenon is due to fusion from polyphenols, there are also protein denaturation reaction, the Arab chitosan precipitation and other reasons,[link widoczny dla zalogowanych], select the high maturity of raw materials, celery juice to take a soft approach ,[link widoczny dla zalogowanych], you can add composite stabilizer, to prevent haze have a good effect.
More articles related to topics:


[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]

ugg boots billig UAE Borouge production of plastic


Post został pochwalony 0 razy
 
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Europejskie Centrum Integracji i Rozwoju Strona Główna -> Ogólne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group